Navigation

FAQ

Är steroider endast till för proffs?


Nej, men frågan är om risken är värd dina mål? Är det det? Om inte så borde du använda regelbundna kosttillskott, mat och träning.


Vill du ha information om steroider och steroidcykler?


Vi har en lista över resurser och intressanta artiklar om anabola steroider och hur man använder dem. Vi kommer att ge råd om kvaliteten på enskilda produkter och varumärken.


Vilka steroider och varumärken är bäst?

De senaste månaderna har kunder uppskattat kvaliteten på våra produkter: Läkemedel Balkan, XBS Labs, Aburaihan Iran, Europeiska Pharmaceuticals, Thaiger Pharma och Max Pro.

Hur beställer jag?

För det första kan du shoppa direkt genom butiken, då kommer du att få en privat prislista i PDF tillsammans med kontakten direkt till lagret.


Jag behöver redigera min beställning

Inga problem, det bästa sättet är att göra en ny beställning och be oss radera den gamla beställningen. Om du redan betalat dina varor, men de inte lämnat lagret, då kan du ändå kontakta oss om förändringarna.


Saknas det en beställningsbekräftelse med uppgifter för betalning

Kontrollera din spammapp i brevlådan. Om det inte finns någon e-postbekräftelse kan du kontakta oss.

Vilka betalningsalternativ har jag?

Betalningsinformation kommer att anlända i din brevlåda efter att du beställt. Det finns mer information på betalningssidan.

Hur lång tid tar betalningen?

Överföringen mellan banker tar normalt 2-3 arbetsdagar. I vissa fall tar det endast 1 dag och i vissa fall tar det så mycket som 5 dagar. Vi skickar ditt paket när vi mottagit betalningen.

Hur lång tid tar frakten?

Vanligtvis tar det 7 arbetsdagar. I undantagsfall är det från 12 till 14 dagar. Innan du får panik rekommenderar vi att du kollar ditt närmaste postkontor för att sedan kontakta oss.

Har du inte fått paketet?

Kontrollera närmaste postkontor och kontakta oss sedan.

Ofullständigt paket?

Är det något som saknas i din beställning? Är du säker på att betalat hela beloppet? Om något saknas och du är helt säker på att betalt hela beloppet, vänligen kontakta oss. Vi skickar de saknade produkter på vår bekostnad, alternativt ger dig pengarna tillbaka.

Skadade varor?

Skicka oss ett foto på de skadade varorna så skickar vi en ny, eller ger dig pengarna tillbaka.